Campertrip Zoutkamp pasen 2016


Vrijdag 25 maart vertrekken we een beetje laat voor onze eerste campertrip van dit jaar richting Zoutkamp aan het Lauwersmeer.

Eerst willen we nog een paar boodschappen halen in Twist (DL) maar daar aangekomen was er geen plek meer om te overnachten,toen maar doorgereden naar Geeste 13km verderop.

26 maart vroeg op om op tijd bij de Lidl boodschappen te halen en tegen 10 uur rijden we naar het noorden,het is rustig op de weg en zelfs het zonnetje

laat zich zien.Om half 1 rijden we de camperplaats van Zoutkamp Het Hunzegat op er is nog plek genoeg en zoeken een mooi plekje aan het water.

In de middag de fietsen gepakt en een flink stuk gefiets door het weidse landschap en op visite geweest bij vrienden in Leens.

27 maart eerste paasdag worden we gewekt door het gekletter van de regen  op de camper. Na het paasontbijt de wandelschoenen aan getrokken

en zijn we naar het dorp gelopen. Zoutkamp is een leuk vissersdorp met leuke huisjes,haven en uitkijktoren.Ook de duurzame boot De Ecolution ligt

in de haven om te overwinteren.

28 Maart storm, regen, code oranje wordt gegeven door het KNMI.Snel inpakken en naar huis! Maar eerst de buurtjes nog even helpen door de harde wind is de satelietschotel geknikt en ligt achterover op het camperdak!!

Helaas geen mooi weer gehad dit paasweekend maar wel weer veel gezien.Op naar de volgende trip..